zaterdag 23 juni 2018

Nieuw geluid, nieuwe Post

Laatst toen ik thuis kwam van het werk stonden er speakers naast mijn voordeur te wachten. Toen ik ze had aangesloten en testen ermee was aan het doen terwijl de buren met gereedschap aan het werk waren, vond ik dat dit goed uit kwam om zo samen ofwel afzonderlijk in-tune bezig te zij. Maar helaas was het niet zo. Of ik de muziek zachter wilde zetten, was de vraag. Niet een nee van mij eerst hoor. Wel dat ik van de gelegenheid gebruik wilde maken omdat ik op geluid-gebied nog wat te regelen had. Maar dat kon niet eens uitgelegd worden, het moest.. Toen heb ik voor straf Tim Exile's Gabbaret Lounge opgezet en als tegenresonantie een bezoek van de Politie.
Wat ik hiermee zeggen wil is dat de buren en de politie hebben geholpen mijn geluid in orde te krijgen, want toen ik die gratis bakken wegdeed, wat een vernatuurlijking weer van het geluid!
De geluidshinderwet kan een hele lastige wet zijn. Mij is het niet waard dat ze mijn speakers dreigen mee te nemen, mooi en natuurgetrouw geluid is meer waard hier. Die ellendedingen met overdreven veel bas zijn eruit en het geluid in huis is nog nooit zo mooi geweest in de huiskamer. Wat redelijk uniek is, is dat ik als achtergeluid tegenstralers heb die bij een +-puls naar binnen trekken en dit heft wat lawaai op nu.
Komt dat horen en beleven met Experimental Music Fun
Er zijn instrumenten genoeg aanwezig, maar zelf meenemen en opnemen mag ook.
https://experimentalmusicfun.nl/