zondag 1 februari 2015

Ons derde oog

Naar aanleiding van een zoekactie over geluid en zijn invloed op het lichaam en gesteldheid, kwam ik per ongeluk bij het volgende uit:

Eerst was ik wat aan het lezen op http://worldunity.me (mooie site) en gerelateerde andere sites. Ik las dat ons derde oog, de pijnappelklier ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Pijnappelklier ) dus werkelijk fysiek vertopt zit met kalkaanslag. Wel eens van gehoord ja, van verschillende genezers, maar dat het zo zat had ik zeker niet door. Dat het voelt dat het klopt, dat zeker; als een hamerslag werdt het me duidelijk en wil het in mijn eigen woorden graag hier neerzetten voor anderen.

Van begin af aan wordt ons al sodium/natrium-fluoride toegediend in bijvoorbeeld tandpasta, rood vlees(??) en ook in het kraanwater(vroeger meer). Hitler gebruikte het in hoge dosis om populatiecontrole uit te voeren en zei dat het goed was voor de tanden en botten.(hier moet nog bron bij) Zij je tandarts dat niet ook? In de natuur komt wel fluoride voor, maar niet die kunstmatige vorm. Het heeft een halveringswaarde van 20 jaar en dan? Dan zoekt de uitgewerkte reststof een weg en gaat dan vast zitten op de gevoelerige plaatsen in het lichaam zoals dus vooral ons hoofd-waarnemings-orgaan, de pijnappelklier oftewel zoals de Egyptenaren zeiden- het derde oog. Eigenlijk het eerste oog, niet?
Van deze stof is bekend dat zij het gestel verzwakt https://en.wikipedia.org/wiki/Fluoride_toxicity en niet dat het versterkend werkt zoals ons altijd is voorgehouden. Die straling blijft zich vooral in het merg rondwoelen en de gevolgen zijn bekend die er komen op latere leeftijd.
Het zit nog steeds in veel producten en ook nog in veel kraanwater(in Nederland bijna niets meer, wml weet dat wel),
http://worldunity.me/voor-wie-twijfelt-aan-de-giftigheid-van-fluoridelezen-en-graag-delen-aub/
Het wordt toch nog stééds gebruikt (om ons geestelijk lam te houden??), waardoor wij alleen nog maar ja en amen kunnen zeggen, onze eigen wil vervaagd omdat zonder onze weten ons gestel is verzwakt. En nu denk niet bij mij is dat niet zo, want ook jouw hebben ze te pakken vanaf je geboorte(-akte!)
We kunnen dit wel enigzins oplossen, zeker onze nieuwe, fluoride-vrije generatie en als dat orgaan eenmaal weer zuiver is dat is het afgelopen hier met die onzin! Dan worden wij beter in staat om voor onszelf op te komen.

We zijn al bezig met de schoonmaak van ons 3th eye. De mensheid ontwaakt. Zelf voel ik het orgaan nu werkelijk zitten omdat ik dit niet meer kan en wil loslaten en het werkt nu al beter dan gister bij me. Meditatie helpt zeker, maar je hoeft -met je drie ogen zuiver- absoluut niet spiritueel bezig te zijn om te zien dat ziel, geest en lichaam als één zijn. De enegievelden zijn overal en gedachten bijvoorbeeld waren altijd al zo sterk dat ze fysieke veranderingen kunnen maken, dit wordt nu zichtbaar.
Om toch verder te gaan hierop; stel je voor wat wij nog meer kunnen doen als dit nieuwe, maar oeroude inzicht ons eigen hebben gemaakt. Ook is nu eindelijk uitsluistel over -en er staat nu wetenschappelijk vast- dat astrale krachten er zijn. (Waar is die bron nu heen met dat mooie, recente rapport, grr!) Voor nu even deze link:http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=424:wetenschappelijk-bewijs-voor-telepathie-teleportatie&catid=38:wetenschap&Itemid=51)


Q: Dus wat gaan we allemaal echt doen of laten na het lezen dit bericht?

A: In ieder geval proberen de pijnappelklier niet erger blind te maken dan 'ie is. Fluoride mijden, want je hebt na je laatste dosis nog 20 jaar en wat meer om de schade te beperken en misschien wel ondertussen te kiezen voor een ouderwetse zuiveringsmethode en ook meditatie te beoefenen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten