maandag 8 augustus 2011

mijn vakantie tot nu toe

Mijn zus is getrouwd(!!) en had een feest waar ik de dj was. Het was best wel mooi en ook gezellig. Zo had ik ook mijn pc mee en mijn platenspelers. Het was voor mij ook best veel voorbereiding en achteraf ook om alles weer heelhuids thuis te krijgen. Toch zijn er wat dingen beschadigd en het geeft aan dat ik zoiets niet te vaak kan doen. Een kleine vergoeding voor de service is al gauw te weinig om het spul te repareren en aan de praat te houden. Voor mij was het een goede les voor als ik met al mijn apparatuur een live-optreden wil doen. Volgens mij heb ik wel wat te veel duitse muziek gedraaid(volgens andere te weinig) en ook wat te veel rock. De kids hebben gezongen op hun favoriete liedjes met mijn microfoons en ik vond dat wel leuk.
Ook heb ik in mijn hart iemand weg laten gaan, waardoor ik iemand anders weer dichterbij heb. Het zal wel weer Karma zijn.
Thuis heb ik mijn zolder veranderd door een fatsoenlijke monitor(1,17m) aan te schaffen en mijn tv én monitor weg te halen(met hulp). Nu kan ik achteruit leunen en alle tekst lezen: beter voor mijn ogen en rug. Wat een plaats nu: ik zie mijn gitaarversterker weer staan en heb hem al nieuw leven ingeblazen. Ook is die vertrouwde zolder-acoustiek weer terug: ik hoorde dat al toen ik klaar was met poetsen en opruimen.
Het volgende plan is een klik-led-kleureffect maken langs de zolderbalken om daar mijn Heavenly Blue langs af te laten groeien. Dat samen met die ambilight(philips-tv) en mijn geschilderde lila muur..
Nog even geen foto's, ik wil gauw een nieuwe camera aanschaffen.